Informació
Nom Josep Querol, Josep Querol Ripollés
Naixement Morella (Castelló) 16-01-1908
Defunció Sabadell 23-05-1985
Demarcació Migcampista
Temporades 5
Biografia

1 Campionat Lliga 3ª divisió i ascens 1932-33 amb CE Sabadell
1 Campionat Catalunya 2ª categoria i ascens amb CE Sabadell 1929-30

Fill de Ramon Querol Ortí i Rosa Ripollés Celma, matrimoni humil que es dedicà a la pagesia. Van tenir dos fill essent Josep Querol el més petit. Tot i que no va néixer a Sabadell va arribar quan només comptava amb un any, fet que no li va impedir sentir-se sabadellenc pels quatre costats. Arribà al club procedent de l'Espanya que juntament amb el Mercantil i l'Europa de Sabadell, eren els grans proveïdors de jugadors.

Malgrat que va estudiar poc, va desenvolupar una gran passió per la lectura fins al punt, que després de la guerra des del camp de concentració escrivia als pares dient, que si necessitaven calés per menjar, venguessin totes les seves pertinences menys els llibres. El 5 de novembre de 1941 va contraure matrimoni amb Teresa Carulla Vilalta, essent pare de Rosa Querol Carulla. També va destacar com artesà incansable i restaurador de cotxes, i va acabar realitzant un artesunat construït per plafons quadrats intercalats per bigues ricament decorades que cobrien la totalitat del sostre del seu taller.

Essent jugador del segon equip, al final de la temporada 1926-27 juga uns amistosos després dels quals passa a formar part de la primera plantilla. Les dues temporades següents juga com a titular a mig camp, finalitzant malauradament la temporada 1928-29 amb el descens a segona categoria. El Sabadell necessita calés i pacte un traspàs amb el Badalona que acaba de pujar a primera. Amb el Badalona juga dues temporades al final de les quals torna novament al Sabadell per jugar una temporada més com a titular. La temporada 1932-33 és la darrera amb el CE Sabadell, només juga de forma molt testimonial un parell de partits oficials al campionat de Catalunya.

Èxits amb el Sabadell:
1929-30 Campionat Catalunya 2ª categoria i ascens
1930-31 Subcampionat Catalunya 1ª categoria
1932-33 Campionat Lliga 3ª divisió i ascens

Data Competició Local Resultat Visitant