Informació
Nom José Bardina, José Bardina Bellera
Naixement Barcelona (Barcelona) 08-04-1912
Defunció 1973 Caracas (Venezuela)
Demarcació Migcampista
Temporades 4
Biografia

1 Campionat Lliga 2ª div i ascens 1942-43 amb CE Sabadell
2 Campionats de Catalunya 1ª categoria amb FC Barcelona (1935-36 i 1937-38)
1 Lliga Mediterrànea amb FC Barcelona 1936-37
1 Copa Mediterrani amb CE Sabadell 1943-44 

Essent jugador de l'UA Horta, vol comprar la seva llibertat per marxar al CD Júpiter però l'UA Horta fa ús de la clàusula de retenció apartant-lo de l'equip. Així i tot juga algun partit amistós amb l'Iluro. Finalment la Federació es posiciona favorablement al jugador ingressant al Júpiter en 1934

Al CE Sabadell arriba l'estiu de 1941 ocupant la plaça de mig centre, aconseguint aquesta temporada quedar campió del seu grup de segona divisió, jugant la Fase Final del campionat de Lliga on finalment queda fora de les dues places d'ascens però la quarta posició dóna l'opció de jugar un partit de promoció davant l'Oviedo llavors a primera divisió. El partit que es juga a Chamartín malauradament es perd quedant només a un partit de la primera divisió.

A la temporada 1942/1943 arriba Aranaz per ocupar el seu lloc quedant desplaçat a banda esquerra. Aranaz és un jugador amb més classe i visió de joc, Bardina en canvi molt físic, incansable i lluitador, és el complement perfecte per equilibrar el mig camp. Els resultats no es fan esperar, assolint aquesta vegada sí el campionat de la segona divisió i l'ascens directe a primera divisió.

La temporada 1943/44 ja a primera divisió Bardina fa una bona temporada mantenint la titularitat durant bona part de la campanya, malgrat que finalment el fixatge de Trias procedent del Girona a mitjans de gener, li fa perdre un lloc a l'onze titular. La temporada següent del descens a segona divisió, compte amb trenta-tres anys perdent protagonisme. Disputa només sis partits de Lliga i un a la copa del Generalíssim. El seu esforç i la seva entrega durant els quatre anys al club li són reconeguts en un homenatge a principi de temporada, que té lloc a la Creu Alta davant el FC Barcelona el 10 de setembre de 1944. Malgrat la pluja, l'estadi es va omplir en reconeixement a la seva entrega.

Després de ser empresonat va fugir del país a Veneçuela, on va entrenar al Lasalle de Caracas. Va morir a Caracas en 1973.

Èxits amb el CE Sabadell:
1942-43 Campió Lliga 2ª divisió i ascens
1943-44 Campió Copa Mediterrani 

Data Competició Local Resultat Visitant