Informació
Nom Miquel Casas, Miquel Casas Trullals
Naixement Sabadell 16-03-1891
Defunció
Demarcació Defensa
Temporades 10
Biografia

Nascut a Sabadell, va viure al pis del carrer Sant Pablo 52. Gran amant de la fotografia artística, va saber transmetre aquesta passió als seus fills que continuaren treballant en el camp de la fotografia. Gran esportista no només de futbol, també practicà la natació, ciclisme, patinatge i l'excursionisme. La temporada 1912/1913 forma part de l'equip que guanyà la Copa d'Espanya d'Alfons Xlll de segona categoria. Encara essent jubilat recordava l'apoteòsica arribada a la ciutat, on les fàbriques es van aturar per rebre a l'estació de la Rambla a l'equip campió. La temporada següent aconseguiría el campionat de Catalunya de segona categoria i l'ascens a la màxima categoria del moment.

Miquel Casas va ser jugador pioner del futbol a la ciutat, defensant els colors de l'entitat amb continuitat fins a finals de 1916. En 1980 ens explica que el club l'any 1979 amb motiu de la celebració del setanta-cinquè aniversari, li va regalar una placa de plata essent ell l'únic jugador viu en aquell moment.

Va ser també fundador del Club Natació Sabadell, formant part de l'equip que llavors jugava el campionat al port de Barcelona, a un lloc anomenat "Vulcano" on s'arrossegava tota la porqueria que les aigües portaven.

Èxits amb el Sabadell:
1912-13 Campionat d'Espanya 2ª categoria (Copa Alfons Xlll)
1913-14 Campionat Catalunya 2ª categoria i ascens
3 temporades a la màxima divisió del moment (1ª categoria catalana)

Data Competició Local Resultat Visitant