Informació
Nom Manuel Cerveró, Manuel Cerveró Chiva
Naixement Sabadell 08-05-1923
Defunció Sabadell 18-01-2008
Demarcació Migcampista
Temporades 4
Biografia

1 Campionat Lliga 1ª divisió amb FC Barcelona 1948-49
1 Campionat Lliga 2ª divisió amb CE Sabadell i ascens 1945-46

Nascut a la Creu Alta amb vint-i-dos anys arriba al primer equip procedent de les categories inferiors del club. El seu debut amb el primer equip és en partit amistós davant el FC Barcelona, Cerveró juga els segons quaranta-cinc minuts substituint Aranaz, guanyant el Sabadell per cinc gols a dos. Durant la pretemporada d'aquest curs 1945-46 ho juga pràcticament tot i l'entrenador Vicenç Gràcia li dóna aquesta continuïtat també en el campionat de Lliga, on juntament amb Telechea i el porter Pujol, disputa tots els minuts del campionat de Lliga i de copa, essent peça clau en la consecució del títol de Lliga i el retorn a la primera divisió.

La temporada 1946-47 ja a primera divisió i amb Sangüesa a la banqueta, Cerveró continua gaudint de la màxima confiança, essent un fix a les alineacions i aconseguint una més que meritòria cinquena posició. La darrera temporada al Centre d'Esports és la 1947-48, on per tercer any consecutiu disputa tots els minuts al campionat de lliga. Amb vint-i-quatre anys, fitxa en acabar la temporada pel FC Barcelona, on romana durant dues temporades, pero sense gaudir de gaires minuts, només disputa cinc partits, però col·labora en la consecució del títol de lliga la temporada 1948-49.

La temporada 1950-51 fitxa pel Lleida de primera divisió per tres temporades, jugant la primera d'elles a la primera divisió i les altres dues a segona divisió. Ja amb vint-i-nou anys les seves darreres puntades a la pilota la fa amb equips com el Mataró o el Mercantil.

Èxits amb el CE Sabadell:
1945-46 Campió Lliga 2ª divisió i ascens

Data Competició Local Resultat Visitant