FC Ascó

0-2

Sergio Alegre López
Municipal d'Ascó

El Sabadell visitava l'Estadi Municipal d'Ascó per disputar el primer partit oficial de la temporada. Pel que fa a l'onze inicial, Antonio Hidalgo va apostar per un 4-4-2, amb Óscar Rubio actuant com a interior dret. Al davant, els arlequinats tenien al FC Ascó, un equip de Primera Catalana que la temporada passada estava a Tercera Divisió.

La primera ocasió de perill ha estat pel conjunt local, tot i que el xut de Ricky Nogueira ha marxat fora per poc. La rèplica del Sabadell ha arribat 3 minuts més tard, amb una rematada d'Adri Cuevas s'ha estavellat contra el lateral de la xarxa. Al minut 24, el Sabadell ha avisat de nou, ha estat el mateix Adri Cuevas qui ha enviat la pilota al pal. Només 2 minuts més tard, el conjunt d'Antonio Hidalgo ha obert la llauna a l'Estadi Muncipal a peus de Jurgi Oteo, qui ha superat Sergi Fuertes amb un xut enroscat des de la frontal. Després d'aquest moment el Sabadell ha aconseguit el control del partit, tot i que l'Ascó també ha tingut un parell d'ocasions. Ja a les acaballes de la primera meitat, Fernando Pajarero ha enviat la pilota al pal a la sortida d'un servei de cantonada.

A la sortida de vestidors Antonio Hidalgo ha canviat l'esquema i ha tornat a la defensa de 5 amb tres centrals, donant entrada a Josu i Aarón Rey en substitució a Jurgi Oteo i Aleix Roig. La primera ocasió de perill ha arribat al minut 60, a peus de Ricky Nogueira, però Pajarero ha desviat la seva rematada. Un minut després una rematada de cap d'Aarón Rey és aturada per Sergi sense problemes. No ha estat fins al minut 78 quan l'Ascó ha tingut l'empat, però Ian Mackay després d'una doble ocasió ha fet una gran aturada per evitar el gol local. La rèplica del Sabadell ha arribat 8 minuts més tard a peus d'Edgar, i ha significat el segon gol de la tarda, després que l'ex del Reus empenyés una passada de la mort de David Acedo. Tot i que ha estat una segona meitat molt descafeïnada per part d'ambdós equips, el Sabadell ha estat capaç de guanyar i de superar la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. El conjunt d'Antonio Hidalgo jugarà la segona eliminatòria contra el Santfeliuenc a Les Grases.