Valencia CF

6-1

Desconegut
Mestalla

El Sabadell encara recordava la victòria en aquest camp de Mestalla de la temporada anterior quan al minut 5 ja va rebre el 1  a 0, va ser a la sortida de un corner el remat de Ansola i el rebuig de la defensa l’aprofita Waldo per introduir la pilota a dins de la porteria. Minut 7 altre jugada dins l’àrea que Ansola aprofita per fer el 2 a 0. Minut 18 un centro de Guillot es rematat a plaer per Ansola 3 a 0. Minut 25 Guillot desde la esquerra engalta un xut per fer el 4 a 0. I al minut 37 un xut de Romero el rebutja el porter Pesudo i Palau a porta buida marca el 4 a 1, resultat amb el que s’arriba al descans. Al minut 18 de la segona par Ansola fa un gol que es anul·lat. Minut 24 una falta executada per Guillot es rematada pre Waldo per fer el 5 a 1. Minut 32 Waldo recull un rebuig de Martinez i estableix el definitiu 6 a 1, aconseguint el seu Hat-trick particular. En definitiva gran actuació del Valencia, que va sorprenda  als arlequinats.