1-1

Real Madrid
Desconegut
Creu Alta

Per acabar la primera volta, un plat fort ,el campió de Europa. Amb una Creu Alta plena a “tope “. L’equip blanc no va convencé a la molta parròquia que tenia les graderies. Gerro de aigua freda nomes començar, minut 1, Grosso al arribar al àrea , davant de la presencia de Muñoz es deixa caure, l’àrbitre senyala penalty que es executat perfectament per Gento, 1 a 0. Minut 5 una falta tirada per Gento, es aturada per Martinez. Tres minuts després una impetuosa entrada de Sertucha a Grosso, deixa lesionat a la banda durant 10 minuts. Aquesta vegada Grosso si va tenir motius per caure a terra. Minut 12 durissima entrada de De Felipe a Palau dins l’àrea que l’àrbitre tot hi estar a prop no en va voler saber res. Minut 23 primer corner que llença Palau remata Noya i atura Araquistain. Ultim minut del primer temps ja amb llum artificial Noya, que De Felipe desfà amb contundència. Ja a la segona part al minut 9 Isidro centra i Noya remata a les mans del porter. Un gran Sabadell en busca del empat, amb rematades de Vall, Palau i Noya, per contra el Real Madrid nomes arribava en perill dues vegades a traves de Gento. I al minut 81 el gol del empat, Zoco retrocedeix la pilota al seu porter Araquistain i Palau molt murri intercepta la jugada driblant al porter i marcant . I abans de acabar el partit dues rematades mes una de Camps i una de Noya, totes dues fregant el pal. Al final el entrenador Pasieguito es mostrava satisfet amb el punt aconseguit, i l’entrenador visitant el sr. Miguel Muñoz, elogiava la gran segona part i millor condició física dels jugadors arlequinats.