2-0

Valencia CF
Desconegut
Nova Creu Alta

El partit de la Creu Alta, va ser un partit maco de veure, ja que els dos equips van fer jugades de mèrit, potser mes maques les del Valencia, però molt mes efectives, i mes nombroses, les dels arlequinats. Com per exemple dues oportunitats de Zaballa a boca de canó que el bon porter Abelardo va aturar, o la ultima de Palau a les acaballes del partit on el defensor Mestre, va salvar en ultima instancia. Les ocasions dels valencians arribaven per els dos extrems Poli i Jara. Els Gols : al minut 10 Palau connecta un bon xut, que rebutja el porter i el mateix Palau remata a Gol. Minut 55 Zaballa fa jugada per l’extrem , cambia el joc a la dreta on Palau es desfà del seus marcadors Videgany i Paquito, i envia la pilota al centre, on com una bala arriba el davanter centre Seminario i de excel·lent xut fa el 2 a 0. S’ inaugurava la sala de premsa , i Pasieguito deia que el Sabadell hagués pogut fer un resultat mes ampli, i que era molt important guanyar a la Creu Alta, ja que les sortides serien complicades per puntuar. Palau que havia rebut el Trofeu de màxim golejador del Sabadell de la temporada passada, recordava que el gol havia estat gracies a una bona jugada de Marañon.