2-2

Sevilla FC
Desconegut
Nova Creu Alta

A la Nova Creu Alta, el Sevilla va arrencar un empat tot i jugar gran part del partit amb un home menys. Desafortunada actuació del col·legiat Sanchez Ibañez. Es va equivocar en la senyalització de dos penaltys, el primer a favor del Sabadell i el segon en compensació a favor del Sevilla. Minut 23 canvi de joc de Marañon sobre Vall, Pazos el home-lliure del Sevilla veient la jugada s’anticipa i Vall topa amb el defensa. L’àrbitre decreta penalty. Sembla ser que en les protestes del jugador, el seu “diàleg” no va ser del tot correcta i va ser expulsat. La falta màxima la pica Vidal II i marca el gol 1 a 0. Minut 43 la disputa de una pilota entre Isidro i Bergara, surt guanyador el defensa i el davanter andalús es deixa caure molt hàbilment i l’àrbitre pita el penalty de compensació. La falta màxima la tira el propi Bergara i fa el empat a 1. La segona part es juga amb llum artificial, al minut 14 Pini fa una entrada a Bergara dins àrea i el col·legiat no s’atreveix a xiular la pena màxima. Minut 17 Vidal II dribla a dos defenses , fa la passada endarrere i Isidro marca el 2 a 1. El Sabadell entra en una fase de excés de confiança amb el resultat a favor i amb un home mes que els andalusos. Minut 35 El ariet Bergara en jugada personal fa el gol del empat definitiu 2 a 2 . Al finalitzar el partit Pasieguito va dir que el Sabadell no havia sabut jugar amb superioritat numèrica. El entrenador visitant Antonio Barrios, va dir que el seu equip havia demostrat una millor tècnica que el seu adversari.