Desconegut
Estadi
Nova Creu Alta
Resum

Victoria clara del Sabadell a la nova Creu Alta. Tots el gols es van produir a la segona meitat , ja que la primera es podria dir que va ser de tanteig. La segona part va començar amb una forta pressió dels arlequinats vers el seus rivals, i per fi al minut 55 es va obrir la “llauna”. Vall a pase de Vidal fa fer el gol. 10 minuts després al 65, es Palau qui marca també a pase de Vidal i estableix el 2 a 0. I per arrodonir la tarda Vall va fer el 3 a 0 culminant una jugada de Seminario. I en el 87 Ezequiel va fer el gol del honor del Betis. Pasieguito va dir que el Betis no va poder seguir el fort ritme de joc del Sabadell i per això el resultat. Mentre que Sabino Barinaga destacava que havien sigut superats per el Sabadell tot i el bon plantejament defensiu que havia preparat per el partit