2-2

UD Las Palmas
Desconegut
Nova Creu Alta

Emocio i bon joc a la Nova Creu Alta. Las Palmas va empatar en el últim minut, i després al últim segon el Sabadell va fer un remat al pal. Partit retransmès per TVE, ho que va provocar una fluixa entrada de públic. Per altra banda va permetre veure al bon joc de arlequinats i canaris a centenars de milers de aficionats al futbol. Primer minut de la segona part, Zaballa fa un centro des de l’esquerra, Seminario para la pilota amb el pit i fa un xut excel·lent , la pilota rebota en un defensa i Palau molt atent lliure de marcatge fa el gol. 10 minuts després Guedes centra al àrea i Gilberto II remata de cap i aconsegueix el primer empat. 5 Minuts per finalitzar el partit Zaballa executa una falta , i després de una “mele” dins àrea es Isidro qui empeny la pilota dins la porteria, 2 a 1 i tot semblava que seria el gol de la victòria. Al últim minut del partit un corner que Martinez no pot rebutjar es aprofitat per Guedes per fer ara si l’empat definitiu. Al acabar el partit en les declaracions posteriors els dos entrenadors, Molowny i Pasieguito, van llençar elogis sobre el equip rival.