Desconegut
Estadi
Nova Creu Alta
Resum

A la Creu Alta, no es que va guanyar el millor, ni el pitjor, sinó l’equip que va ser el mes oportú. El tres gols es varen fer als últims 10 minuts. Marañon i Vall per els arlequinats i Lico i Asensi per els il·licitans eren els únics que posaven una mica de bon futbol. Minut 80 Vava s’interna per l’esquerra, cedeix la pilota a Casco, el xut es rebutjat per la defensa i Asensi molt atent de una forta canonada fa el 0 a 1. Dos minuts despres davant un Sabadell desconcertat, Casco avança per la dreta i a la sortida de Martinez , marca el 0 a 2. Minut 87 un xut de Marañon rebota en Iborra, recull Palau la pilota , remata torna haver-hi un rebuig de la defensa i Vall es qui finalment introdueix la pilota a la xarxa per posar el 1 a 2 al marcador. Últim minut del partit una mala cessió de Isidro a Martinez es aprofitada per Casco que es entrat en falta per el porter. El penalty el tira Vava per sobre del travesser . i punt i final de un partit que el Sabadell no va jugar be. En les declaracions posteriors Pasieguito es queixava que el Elx va xutar tres cops a porta i va fer dos gols. I Daucik a la pregunta de un periodista sobre si el seu equip havia esta oportunista, va respondre que el Elche va jugar de la manera que mes li convenia.