2-1

CD Málaga
Desconegut
Nova Creu Alta

A la Nova Creu Alta, el Sabadell mereixia un mes ampli avantatge al marcador. Dos jugadors ex-barcelonistes van marcar la diferencia amb el seu excel·lent partit, Torrent i Pujol. (Pujolet). Minut 42 Pujol molt atent s’anticipa a Benitez i Migueli i davant la sortida de Goiciechea , marca el primer gol de la tarda. Pini s’interna per banda esquerra i Pujol remata de forma magistral el 2 a 0, provocant el deliri del aficionats arlequinats. A tres minuts per acabar el partit Isidro es lesiona, havent de ser retirat per les assistències de la Creu Roja. I a un minut del final un xut llunya agafa despistat al porter Martinez i es converteix en el definitiu 2 a 1. Pasieguito comentava que el resultat hagués pogut ser mes ampli. I que estaven pendents de les radiografies per saber com anava la lesió de Isidro. Otto Bumbel declarava que el resultat havia estat just per el joc del arlequinats.