4-0

Córdoba CF (1954)
Desconegut
Nova Creu Alta

Recital golejador a la Nova Creu Alta. Amb 10 homes el Sabadell va guanyar a un Cordova ineficaç. Tots el gols a la segona part . Marañon i Pujol varen fer dos gols antològics.Partit retransmès en directe per les càmeres de TVE. Vidal I als dos minuts de joc es va lesionar amb una entrada de Toledo. Va reapareixia al deu minuts però es va haver de retirar del terreny de joc. Minut 55 jugada personal de Pujol que després de driblar a dos contraris, dribla també al porter Garcia i fa el 1 a 0. Minut 62 corner que treu Zaballa i Marañon com un obús remata en planxa 2 a 0. Minut 67 Garzon llença una falta directa molt hàbilment per sobra de la barrera i marca el 3 a 0. Minut 77 Pujol fa un xut potent que Garcia rebutja i Zaballa molt atent marca el definitiu 4 a 0 . Pasieguito comentava la enteresa dels seu jugadors ja que havien jugat 88 minuts en inferioritat numèrica. L’entrenador del Cordoba destacava la barreja de veterania i joventut que te el equip arlequinat.