Atlético de Madrid

2-2

Desconegut
Vicente Calderón

En el Manzanares, el Sabadell va arribar a tenir dos gols de avantatge fins a 9 minuts del final. Amb aquest resultat de empat a dos gols els arlequinats es refermen en el quart lloc de la classificació. Partit televisat per TVE. Al minut 25 Calleja es lesiona i continua ranquejant en el seu lloc. Minut 29 internada de Ortuño i a la sortida del porter Zubiarrain fa el primer gol de la nit. A la segona part Calleja que estava lesionat juga con a fals davanter centre. Minut 62 una altre jugada de Ortuño similar a la del primer gol, es converteix en el 0 a 2. Minut 81 un corner tret per Ufarte es rematat per Irureta lluny del abast del porter Martinez, 1 a 2 al marcador. Últim minut del partit una centrada de Irureta es rematada en Planxa per Calleja , establint el definitiu empat a dos. Un gol que va ser anomenat per els mitjans de comunicació com el gol del “cojo”. Pasieguito va comentar que el seu equip es mereixia la victoria.