Fitxa del partit
Promoció d'Ascens a 2ª Divisió | 26-02-1933 15:45
CE Sabadell

8-2

Cartagena CF (1919-1952)
Elizaguirre
Estadi
Creu Alta
Resum

El Sabadell presenta les baixes claus de Morral, Gràcia i Bertran. El Cartagena per la seva part, va demanar a la Federació espanyola que assistís una representació.

El Cartagena no va sortir a especular i va plantejar un partit obert d'anada i tornada, que vist el resultat final els va perjudicar. Als divuit minuts de partit, Rúbies va marcar el primer dels tres gols que faria abans del descans, ja que al vint-i-set i quaranta-tres aconseguí els altres dos. Al descans el correctiu ja era important, tres a zero.

Només va trigar vuit minuts Esteve a fer el quart a la represa, encara que de seguida el Cartagena de penal marcà el seu primer gol. Corria el minut seixanta-sis quan Calvet assisteix Esteve per fer el cinquè. El mateix Calvet en recollir una pilota mal blocada pel porter en un tret de Mota va fer el sisè. Crespo de penal per mans de Pepele, ja en ple festival del Sabadell marcà el setè. Al minut vuitanta-un, Rúbies va fer el quart del seu compte particular. Uns minuts abans de la finalització, Chazarra feu el definitiu vuit a dos. Després del partit el Sabadell va homenatjar al Cartagena amb un "lunch" al local social del club. El delegat del Cartagena es va mostrar encantat amb el tracte rebut.

Visitant
Serra
Pepele
Leal
Antón
Montoro
Raimes
Antoñito
Sobrino
Chazarra
Cayetano
Bayo
Entrenador
Crònica
18'

Joaquim Rúbies

27'

Joaquim Rúbies

43'

Joaquim Rúbies

53'

Jaume Esteve

¿?

Raimes

66'

Jaume Esteve

66'

Ángel Calvet

¿?

Ángel Calvet

¿?

Crespo

81'

Joaquim Rúbies

¿?

Chazarra

¿?

Antón

Últims partits
Efemèrides