Real Unión Club

5-5

Vallés
Stadium Gal

El debut del Sabadell al camp del Gal no ers precisament el millor camp per guanyar, encara que al club sabadellenc es consideraven favorits per quedar campions de la segona divisió després 'aconseguir el subcampionat de Catalunya.

El Sabadell que s'ha vist superat en joc per l'Irun ha respost a cada gol dels locals fins a empatar a dos, però no ha pogut evitar el tres a dos amb el qual s'ha arribat al descans. A la represa el joc ha estat més igualat, però un gol al minut seixanta i un clar penal xiulat al defensa Blanch, que Lerchundi ha llençat ajustat al pal marcant el cinquè al minut seixanta-vuit, semblava deixar sentenciat el partit. Ni un minut ha trigat Gual a fer tornar les esperances i l'equip ha cregut, no ha perdut la fe. Mancant onze minuts una passada filtrada de Gual a Calvet, el deixa tot sol davant el porter marcant el quart gol que feia confiar en el fet que tot era possible. Al minut vuitanta-sis un servei de cantonada llençat per Parera, és rematat de cap admirablement per Gual, que amb tres dianes ha donat l'empat definitiu al Sabadell.