Campionat d'Espanya (La Copa) | 19-05-1935
RC Celta de Vigo

4-3

Isaac Fernández
Balaídos

El Sabadell va treure un resultat que li permet mantenir les opcions per poder capgirar-ho a la Creu Alta. Als sis minuts de partit els gallecs s'avançaren mitjançant Toto, que en rebre la passada de Caramelo envià un potent xut al fons de la xarxa. La resposta no es va fer esperar i Gual al minut catorze va resoldre un batibull dintre de l'àrea restablint l'empat. El Celta va viure els seus millors moments després que als minuts vint i trenta marcaren per l'equip local Toro i Caramelo. A sis minuts pel descans Barceló deixa la pilota a Gual i el xut aquest torna a ficar al Sabadell al partit. Amb tres a dos s'arriba al descans.

A la represa el Sabadell surt disposat a capgirar el resultat. Al minut setanta-cinc, Parera es desfà d'ignacio i d'un xut creuat bat Pedrín restablint un nou empat. Quan semblava que l'empat era definitiu, Caramelo va resoldre un batibull dintre de l'àrea visitant per donar la victòria per la mínima al Celta.