Fitxa del partit
Campionat d'Espanya (La Copa) | 09-06-1935 17:00
CE Sabadell

2-0

Real Betis
Pedro Escartín Morán
Estadi
Creu Alta
Resum

L'oportunitat d'arribar a semifinals eliminant al campió de Lliga, va desfermar l'eufòria a la ciutat que va entendre que aquesta era una ocasió única. Mitja hora abans del partit l'aspecte de la Creu Alta era imponent, la gent esperava sota un sol de justícia i començà a envair el camp per situar-se asseguts al voltant del terreny de joc. 

El Sabadell juga la primera part amb el sol de cara. Els primers minuts són de total domini dels locals, intervenint Urquiaga en tres bones ocasions. Una jugada personal de Gual culmina amb un gol que l'àrbitre anul·la, ja que amb anterioritat havia assenyalat una falta sobre el mateix Gual. Ara és el Betis que mitjançant Caballero perd una gran oportunitat per avançar-se. Als trenta-dos minuts arribaria el primer gol local, Barceló deixa la pilota a Parera qui es desfà d'Areso i centrant la pilota que és rematada esplèndidament de cap per Gual posant-la fora de l'abast d'Urquiaga. Abans del descans el joc s'endureix, Gràcia i Saro s'enganxen, expulsant l'àrbitre a tots dos jugadors.

A la represa el Sabadell continua amb la iniciativa, al cap de tres minuts una centrada de Parera es va enverinant, Urquiaga treu la pilota com pot però Gual molt atent al refús aconsegueix el segon gol. Tot i el dos a zero el Sabadell ataca desaprofitant Calvet, Güal i Parera bones oportunitats per ampliar el marcador. Amb el xiulet final el Sabadell serà present a la semifinal que haurà de jugar davant el Llevant, equip que ha eliminat al potent FC Barcelona. El president Marcet va anar al vestidor per felicitar els jugadors i pagar la prima corresponent.

Visitant
Joaquin Urquiaga
Pedro Pablo Areso
Serafin Aedo
José Rancel
Francisco Gómez
Rufino Larrinoa
Ángel Martín "Saro"
Adolfo Martín
Victório Unamuno
Simón Lecue
José Caballero
Entrenador
Patrick Joseph O'Connell
Crònica
32'

Miquel Gual

32'

Manel "Parera l"

¿?

Vicenç Gràcia

¿?

Ángel Martín "Saro"

48'

Miquel Gual

Últims partits
Campionat d'Espanya (La Copa) | 02-06-1935
Real Betis

1-1

CE Sabadell
Amistós | 20-09-1925
CE Sabadell

4-1

Real Betis
Amistós | 19-09-1925 16:00
CE Sabadell

6-4

Real Betis
Efemèrides