Fitxa del partit
Campionat d'Espanya (La Copa) | 30-06-1935 17:30
Sevilla FC

3-0

CE Sabadell
Pedro Escartín Morán
Estadi
Chamartín
Resum

Una vegada el primer ciutadà de la nació arriba a la llotja, acompanyat de la seva esposa, els jugadors salten al terreny de joc, reben els sevillistes una gran xiulada del públic de Chamartín (cal recordar que el Real Madrid va ser eliminat pel Sevilla), en canvi el Centre d'Esports rep una tancada ovació. El conjunt català guanya el sorteig triant la porteria del marcador. Campanal a les 17:30 posa en joc la pilota en el partit més important fins al moment en la història del Centre d'Esports.

La primera aproximació és a càrrec de Morral a pilota aturada. Seguidament Gual disputa una pilota quedant clavat amb un gest de dolor. El gran davanter arlequinat que ha forçat la seva recuperació per poder estar present a la final, malgrat no retirar-se del terreny de joc, poc podrà contribuir a ajudar l'equip.

El domini en aquests primers minuts malgrat tot pertany al Sabadell. Un passada filtrada de Gual a Sangüesa l'atura amb les mans Deva, assenyalant la falta corresponent. El mateix Sangüesa llença la falta magistralment per sobre de la barrera estavellant la pilota al travesser. Els sevillans s'estavellen sempre al mur format per Morral-Blanch, en canvi Gual perd tot un seguit de pilotes que temps enrere, alguna d'elles haurien acabat en gol.

Ara sembla que durant uns minuts el Sevilla desperta aturant Masip xuts de Campanal i Torrontegui, però la rèplica del Sabadell no es fa esperar en una rematada de cap de Calvet, Eizaguirre es llença desviant la pilota que acaba novament tocant el travesser. Torrontegui avança amb la pilota, quan es disposa a xutar el defensa Blanch bruscament es llença a terra quedant-se amb la pilota, l'àrbitre assenyala el punt fatídic. Portem disputats trenta-tres minuts. Euzkalduna s'encarrega de llençar el penal enviant la pilota al pal, davant l'esclat d'alegria del públic.

Quatre minuts després, davant una internada de López el porter Masip reacciona sortint, el xut ras del davanter no és desviat ni per Morral, ni per Masip, entrant la pilota mansament ajustada al pal. Sembla que aquest gol no ha ensorrat la moral dels catalans que continuen arribant a la porteria andalusa. Gual de cap posa a prova Eizaguirre que atura amb dificultat. 

Als darrers minuts de la primera part, el domini és absolut pel Centre d'Esports, malgrat que el Sevilla disposa d'una gran ocasió rematant Torrontegui amb el cap una pilota que torna a refusar el pal

A la represa Gual i Parera permuten el seu lloc. El Sevilla gaudeix de la primera oportunitat amb un xut llunyà de Torrontegui que bloca Masip. La resposta arriba en un servei de cantonada que executa Sangüesa per baix i Calvet en bona posició no arriba a rematar. Gual, cada vegada es va apagant més essent ja un espectador de luxe. 

El joc comença a decaure i embrutir-se. El Sevilla sembla tenir controlat el partit en aquesta segona part. Masip surt a buscar una pilota centrada per Bracero i Campanal amb el colze deixa KO al porter sabadellenc. Després Blanch és qui busca a Campanal per ajustar comptes. Arribem al minut setanta-vuit, on Campanal després d'una paret amb Taché, marca el segon gol d'un xut ras i imparable. 

El Sabadell esgota les seves opcions i marxa a l'atac amb tot. Es llencen dos serveis de cantonada sense èxit. Al darrer minut de partit un xut de Bracero és refusat per Masip, la pilota arriba als peus de López i la seva centrada és rematada de cap per Bracero al fons de la xarxa. El partit més important a la història del club acaba sense el resultat desitjat.

Entrada
Local
Guillermo Eizaguirre
Pedro "Euskalduna"33'
Esteban "Deva"
Manuel Alcázar
Antonio Segura
Domingo "Fede"
José López37'89'
Miguel Torrontegui
Marcelino Campanal I78'
Félix "Taché"78'
Adolfo Bracero89'
Entrenador
Ramón Encinas Dios
Crònica
2'

Miquel Gual

33'

Pedro "Euskalduna"

37'

José López

78'

Marcelino Campanal I

78'

Félix "Taché"

89'

Adolfo Bracero

89'

José López

Últims partits
2ª Divisió A | 04-03-1934 15:45
CE Sabadell

2-2

Sevilla FC
2ª Divisió A | 31-12-1933
Sevilla FC

5-1

CE Sabadell
Amistós | 25-12-1922 15:00
Sevilla FC

7-1

CE Sabadell
Amistós | 24-12-1922 15:00
Sevilla FC

1-1

CE Sabadell
Efemèrides