4-2

Real Sociedad
Julio Ostalé Gómez
Creu Alta

Sota les ordres d'Ostalé que va ser protagonista a la segona part, va donar inici el partit davant una entrada regular desafiant al fred. Un minut va trigar Calvet a rematar a la xarxa la centrada de Folch. Sense temps per celebrar-ho els donostiarres aconseguiren al minut següent l'empat en aprofitar Lacalle una errada de Portabella. El partit era una bogeria i quatre minuts més tard Cholín d'un xut des de vint metres fantàstic avançava el conjunt visitant. Ara és el Sabadell qui al minut dinou empata en aprofitar-se Calvet d'un garbuix dintre de l'àrea. El partit no dóna treva. Al minut vint-i-set Folch executa el cinquè corner a favor i Gual de cap torna avançar al Sabadell.

A la represa una topada entre Ortega i Font acaba amb l'expulsió del visitant per intent d'agressió, les protestes dels jugadors donostiarres van a més,i xutant Lacalle la pilota com a signe de desaprovació. L'àrbitre li diu que vagi a buscar-la i com el jugador es nega, també acaba expulsat. Una llàstima pel magnífic partit vist fins llavors. Ara els donostiarres amb dos jugadors menys només es dediquen a defensar. A tres minuts per la finalització, Gual que ja havia xutat al pal amb anterioritat, fa el quatre a dos.