Campionat d'Espanya (La Copa) | 05-04-1936

Domingo Duce Baquero
Estadi
Creu Alta
Resum

El Sabadell va sortir decidit a capgirar l'eliminatòria davant d'un públic no tan nombrós com s'esperava. Als primers cinc minuts de joc Sospedra remata alt en dues ocasions. Calvet també ho prova en un xut directe. Als vint-i-set minuts una centrada de Folch és rematada de cap per Fernández desviant la pilota també de cap Calvet per aconseguir el primer gol de la tarda. La pressió del Sabadell s'intensifica un cop igualada l'eliminatòria. Al minut quaranta-un Sospedra remata també d'un cop de cap formidable la centrada de Folch per posar el dos a zero al marcador, resultat amb el qual s'arriba al descans. A la represa Gomila rep una passada de Borràs per marcar el dos a un. Ara el Mallorca juga els seus millors minuts, però a poc a poc el Sabadell torna a tenir la iniciativa. Sospedra de cap envia una rematada al pal. Al minut cinquanta-tres, Calvet xuta a porta donant la pilota en Sospedra, la pilota li torna novament al capità Calvet que per segon cop engalta un xut que aquesta vegada arriba al fons de la xarxa. A sis minuts per la finalització Sospedra va culminar una jugada fent el quart gol local.