Fitxa del partit
Campionat d'Espanya (La Copa) | 12-04-1936 16:20
CE Sabadell

2-1

CD Malacitano
Julio Ostalé Gómez
Estadi
Creu Alta
Resum

Massa curt el resultat en el primer partit de l'eliminatòria davant el Malacitano. El Sabadell ha jugat un bon partit, amb una gran primera part on el domini ha sigut dictatorial. Les oportunitats es succeeixen davant la porteria del diminut i veterà porter malacità que ha tingut una actuació insuperable. A més on no ha arribat ell, ho han fet els pals i travesser. 

A la primera part el domini absolut del Sabadell ha fet que el porter local només hagi intervingut dos cops. La segona vegada al darrer minut on un xut de Tomasín se li ha escapat de les mans per culpa d'un bot estrany que ha significat el gol visitant. 

Al tres minuts de la represa un servei de cantonada favorable al Sabadell és rematat al travesser, Calvet agafa el refús, afusellant el gol de l'empat. Per més que ho ha intentat el Sabadell, avui no era el dia, encara que als darrers minuts quan tothom pensava que ja no es mouria el resultat, Fernández de cap aconsegueix el gol de la victòria en rematar una centrada de Folch. Resultat curt per defensar-ho a Màlaga però la diferència en el joc entra aquests dos equips, dóna més marge al Sabadell per intentar-ho.

Visitant
"Pedrín" Casabona
Antonio "Chales"
Macario Alonso
Valentín
Moro
José Junco
Meriartola "Meri"
44'"Tomasín" Díez
Luisín
Cotelo
Camilo Liz
Entrenador
Valentín Álvarez Trabanco
Crònica
44'

"Tomasín" Díez

48'

Ángel Calvet

86'

Fernández

86'

Joan Folch

Últims partits
Efemèrides