Fitxa del partit
Copa RFEF | 09-10-2019 12:00
FC Jove Español San Vicente

(4) 0-0 (1)

CE Sabadell
Alfonso Ros Gómez
Estadi
Ciudad Deportiva San Vicente
Vídeo
Resum

La primera meitat ha estat soporífera, sense joc ni ocasions. El conjunt arlequinat ha sortit dominador, amb algunes arribades, però sense fer mal malgrat jugar amb els dos davanters considerats 9 nats: Edgar i Boris Garrós. De fet, l’única opció clara l’ha tingut Boris, però el seu xut ha estat rebutjat per Alberto. La represa ha començat amb la lesió de Boris després d’un xut desviat. El partit ha entrat en una dinàmica més oberta i els locals han arribat amb més perill a l’àrea del jove Adrià Collet, providencial en dues intervencions en la recta final, també ajudat pel pal en una rematada de Cobo. El Sabadell, en canvi, ha perdut presència ofensiva.

El show ha arribat en els últims minuts del duel. El Jove Español s’ha quedat amb 9 homes per les expulsions consecutives de Romero (doble amonestació) i Jorge Serrano (vermella directa). Però un cop ja acabat el partit, Edgar ha mantingut una batussa amb un rival i també ha vist una vermella directa. La pròrroga ha començat, doncs, 9 contra 10. Més surrealisme.

Antonio Hidalgo ha hagut d’esgotar el quart canvi (permès en la pròrroga després de la variació de normativa FIFA) per continuar jugant amb 7 futbolistes del primer equip. Óscar Rubio ha entrat pel jove del filial Marc Asturgó. No ha passat gairebé res en el temps afegit. Ambdós equips estaven ja al límit de forces, agreujat per la inferioritat numèrica. Només David Acedo ha pogut evitar els penals en una rematada que ha rebutjat el pal. També Ibra ha tingut l’1-0 en l’últim sospir. Pere Figueras - Diari Sabadell

Entrada
Local
Alberto Maciá
Carlos Pérez59'
Jorge Serrano92'
Luis Fuentes63'
Pablo Pagán
Alejandro Ortolá
David Vendrell98'
Ángel Cobo95'
Fede86'89'
Joaquín Calderón89'
Luis Ortiz
Suplents
Carlos Giménez
Samy63'
Ibra59'
Monty95'
Adrián Rocamora
Adrián Prieto
Beibel89'
Entrenador
Ángel López
Crònica
18'

David Acedo

24'

David Astals "Chino"

25'

Aleix Roig

35'

David Astals "Chino"

59'

Ibra

59'

Carlos Pérez

62'

Manu Lanza

62'

Boris Garrós

63'

Aitor Pascual

63'

Samy

63'

Luis Fuentes

82'

Pedro Capó

82'

Aleix Coch

86'

Fede

89'

Fede

89'

Beibel

89'

Joaquín Calderón

92'

Jorge Serrano

93'

Edgar Hernández

91'

Òscar Rubio

91'

Marc Astur

95'

Monty

95'

Ángel Cobo

98'

David Vendrell

Últims partits
Efemèrides