4-1

Atlético de Madrid
José María Rivero Lecuona
Creu Alta

Bona entrada a la Creu Alta per rebre l'Atlético Aviación en un parit on el públic ha gaudit molt amb la imatge de l'equip, especialment als segons quaranta-cinc minuts.

El domini als primers quaranta-cinc minuts ha correspost al Sabadell, que ha dominat per complet menys als darrers minuts. Ara, Gonzalvo l o Del Pino gaudeixan de bones oportunitats, essent Felipe Ara qui als quinze minuts avança al Sabadell. Malgrat el persistent domini el marcador ja no es mou abans del descans.

Es porten dos minuts de la represa quan Del Pino des del terra marca pel Sabadell el segon gol. El joc és magnífic per part del conjunt arlequinat que marca el tercer al minut cinquanta-vuit mitjançant una rematada de cap de Patro, que substitueix al lesionat Navarro. El partit està sentenciat i Arencibia fruit de la desesperació és expulsat per l'àrbitre. L'Atlético Aviación disposa de la seva millor ocasió gràcies a un penal per mans de Bardina que Francàs refusa enviant a la cantonada. A només vuit minuts per la finalització una jugada trenada pels visitants la converteix en gol Germán, però quatre minuts després una jugada de tiralínies que passa per Del Pino, Gràcia, i Ara, torna finalment a Del Pino que marca el quart gol, posant el colofó final a un partit gairebé perfecte, deixant el descens a tres punts.

Jesús María Ederra
Juan Jimeno
José Riera
Gregorio Ameztoy
82'Germán Gómez
Francisco Machín
Miguel Adrover
59'Francisco Arencibia