Campionat d'Espanya (La Copa) | 30-04-1944 18:00

6-2

RCD Mallorca
Luis Vicente Sanchís Orduña
Creu Alta

La Creu Alta rep als setzens de final de la Copa del Generalíssim al conjunt mallorquí. La inactivitat des de la finalització del campionat de Lliga s'ha fet notar. Malgrat que al minut quatre el Sabadell s'ha avançat, no ha estat superior al Mallorca fins que amb el dos a zero sobre la mitja hora de joc, s'ha decantat la balança favorable al Sabadell, que llavors sí que ha dominat.

A la segona part el tres a zero marcat al minut quaranta-vuit semblava deixar sentenciada l'eliminatòria, però una reacció visitant ajusta el resultat tres a dos i el que és pitjor, molts dubtes sobre si l'equip traurà o no endavant el partit. Per sort, només un minut després, Del Pino fa el 4-2. A la recta final el Sabadell fa dos gols més que deixen un marcador massa contundent, però que donen la tranquil·litat de viatjar a les illes amb un gran resultat.