Campionat d'Espanya (La Copa) | 04-06-1944
Valencia CF

6-1

Plácido González Díaz
Mestalla

Malgrat que el CE Sabadell viatja amb la baixa significativa d'Aranaz i que només val guanyar a Mestalla, l'equip manté les esperances emparant-se al joc que es va poder veure a la Creu Alta.

El partit comença amb l'equip valencià bolcat a la porteria visitant, aconseguint un primer gol als quatre minuts i disposant de bones oportunitats, aprofitant una d'elles al minut vint per posar terra pel mig. El Sabadell es veu superat i fa un canvi tàctic passant Navarro a interior i Gonzalvo a l'extrem. Fins al descans el València es va apagant, arribant amb dos a zero al descans.

Al cap de quatre minuts de la represa, la davantera valenciana aconsegueix després de tres xuts consecutius el tercer gol i quatre minuts després un quart que deixa al Sabadell molt tocat, malgrat que Gràcia marca el gol de l'honor pels arlequinats. El partit decau molt en joc, fins al punt que el públic protesta per l'apatia dels jugadors. Als darrers minuts de partit sembla despertar el València aconseguint dos gols més, posant així fi el CE Sabadell a la competició de la Copa del Generalíssim. El Valéncia CF ha tret tretze serveis de cantonada per només tres el CE Sabadell.