2-3

Sevilla FC
Julián de la Riva Bastos
Creu Alta

Es complica el panorama pel Sabadell després de caure derrotat a la Creu Alta davant un Sevilla que presentava les baixes de Félix, Mateo, Campanal o Pepillo. El Sabadell amb moltes novetats a l'onze ha estat sempre inferior al Sevilla anant a remolc, encara que podia haver empatat quan ningú s'ho esperava.

Marcada superioritat sevillista des de bon començament, veient-se de seguida descoordinació entre les línies del Sabadell avui amb samarreta blava. El Sevilla als dotze minuts ja guanyava dos a zero, mostrant-se com equip cohesionat i ordenat. El públic veient la superioritat andalusa aplaudeix les jugades d'aquests, xiulant també als seus.

Quan als vuit minuts de la represa Campos obté el tercer gol de penal, ningú s'espera una reacció local. És llavors quan el Sabadell comença a tenir arribades marcant un primer gol obra de Gonzalvo a passada mil·limètrica de Vàzquez a manca de quinze minuts per la finalització. Quatre minuts després Gràcia resol un batibull format a l'àrea sevillista per fer el dos a tres. Un penal no xiulat per l'àrbitre i una jugada on intervenen la gran majoria de jugadors locals i que miraculosament no acaba en gol, són les millors jugades d'un Sabadell que tot i estar molt per sota del Sevilla, quinze minuts de joc gairebé li arriben per empatar.