Promoció d'Ascens a 2ª Divisió | 19-07-2020 20:00

Atlético de Madrid B
Mateo Busquets Ferrer
Nuevo Mirador (Camp Neutral)
Vídeo

Antonio Hidalgo ha recuperat un onze que ha estat habitual durant la temporada quan tenia tots els efectius, amb l'única modificació notable de Xavi Boniquet per Néstor Querol i la presència del jove Aarón Rey a la mitja punta. L'inici de partit no ha pogut ser millor. Després d'una primera arribada de Boniquet, el gallec Aarón Rey ha fet embogir la defensa rival fins que ha estat travat al límit de l'àrea lateral. S'ha demanat penal, però l'àrbitre ha concedit la falta fora. Això no ha estat problema per a Edgar Hernández, qui ha col·locat la pilota a l'escaire esquerre fent estèril l'estirada del porter Alex Dos Santos. El gavanenc ha demostrat que no ha perdut la seva habilitat a pilota parada i suma el seu desè gol de la temporada.

El gol encara ha donat més energia a un Sabadell que ha fet una primera meitat impecable en tots els sentits. Ha controlat, ha gaudit de la possessió i ha pogut deixar sentenciat el duel en una claríssima oportunitat d'Óscar Rubio després d'una gran maniobra d'Aarón que ha salvat un defensa de manera miraculosa sota els pals. La disciplina arlequinada no ha deixat jugar a un filial matalasser incapaç de generar perill en els primers 45 minuts. Els homes d'Antonio Hidalgo han sabut lligar les seves peces claus. S'ha vist el Sabadell de gran part de la temporada.

Lògicament, a la represa l'At. Madrid B ha hagut d'arriscar i ha guanyat terreny, també perquè el Sabadell ha fet una passa enrere i esperar la seva oportunitat en algun contracop. El factor físic també s'ha notat després d'un gran desgast a la primera part. El filial matalasser ha guanyat terreny, però sense crear gaire perill. El Sabadell esperava l'oportunitat per sentenciar, però no ha arribat i li ha tocat patir. Mackay ha estat providencial en dues intervencions magistrals, però res ha pogut fer en la rematada d'Alvaro García en el minut 92 després d'una acció mol embolicada.

L'empat ha empès l'eliminatòria a una pròrroga on cada equip, molt cansat, ha gaudit d'una oportunitat per guanyar. El pal ha salvat el Sabadell i Heber ha pogut fer el 2-1 gairebé en l'última acció. Però la decisió definitiva ha arribat en la tanda de penals amb la següent seqüència:

Lanzarote - Gol      1er penal      Toni Moya - Errada

Ángel  - Aturada    2on penal      Tropi - Gol

Grego - Errada       3er penal       Cedric - Errada

Boris  - Gol             4art penal      Abde - Errada

Heber - Gol            5è penal

Victòria d'infart. El Sabadell supera el filial matalasser a la tanda de penals després d'un agònic partit de 120 minuts i manté molt viu el somni de l'ascens. Heber Pena ha sentenciat el partit desfermant l'eufòria dels jugadors arlequinats sobre la mateixa gespa del Nuevo Mirador. Mackay ha estat clau, el play-off està molt viu i la Cultural Leonesa serà el proper rival dels arlequinats.

Pere Figueras (Diari Sabadell)

Entrada
Dos Santos
Ricard Sánchez
67'Josua Mejías
Manu Sánchez
70'Rodrigo Riquelme
33'77'Oscar Clemente
Toni Moya
46'85'Juan Sanabria
90'106'Álvaro García
Sergio Camello
77'Germán Valera
Suplents
70'Cedric Teguía
77'Borja Garcés
77'107' Abde Damar
85'109'Carlos "Tropi"