Promoció d'Ascens a 2ª Divisió | 23-07-2020 22:00

(6) 2-2 (7)

Rubén Ruipérez Marín
Ciudad de Málaga (Camp Neutral)
Vídeo

A la final ! El somni de l'ascens continua viu després de superar en una altra tanda de penals èpica a la Cultural Leonesa (7-6). El partit també ha estat una ruleta russa. El Sabadell el tenia dominat després de l'1-0 de Néstor en el minut 13. Fins i tot ha pogut sentenciar abans del descans en una claríssima oportunitat d'Edgar Hernández i en un contracop mal culminat. També Mackay ha evitat l'empat amb una gran intervenció.

A la represa, l'equip arlequinat semblava exercir de nou el control de la situació amb possessions llargues que desesperaven al conjunt lleonès. Però una acció aïllada on ha faltat contundència defensiva ha permès la Cultu igualar el marcador. El duel ha estat una permanent ruleta russa on podia passar de tot. Hidalgo ha mogut banqueta amb l'entrada de Boris Garrós, Héber Pena i Xavi Boniquet. No s'ha produït la reacció esperada i la Cultural, quan només faltaven 6 minuts, semblava sentenciar amb l'1-2 de Menudo amb una espectacular volea.

No s'ha enfonsat el Sabadell i com deia Hidalgo, ha lluitat fins a l'últim sospir. Ha trobat la recompensa a l'afegit amb un gol de Boris després d'una centrada de Lanzarote i primera rematada d'Óscar Rubio. De nou a la pròrroga on el més destacat ha estat un llançament de falta de Lanzarote que ha salvat el porter Leandro amb una gran intervenció, propiciant la tanda de penals, segona pel Sabadell i que ha anat de la següent manera: