Fitxa del partit
Amistós | 25-12-1922 15:00
Sevilla FC

7-1

CE Sabadell
Enrique Tello Mazzariego
Estadi
Reina Victoria
Resum

A diferència d'ahir el temps era primaveral, fet que ha comportat un ple a l'avinguda Reina Victória.. Xiula l'àrbitre del col·legi Regional Sur.

Als dos minuts de joc, el Sabadell que ha sortit d'inici amb molta embranzida s'avança mitjançant Desveus. Arriba el gol de l'empat en un clar fora de joc com el mateix àrbitre reconeix però el dóna com a vàlid. Fins al descans el joc és molt igualat marcant un gol més el conjunt local.

Als pocs minuts de reprendre el partit "Spencer" es lesiona, durant els minuts que és atès un jugador el substitueix. L'àrbitre esdevé el protagonista a la segona part amb una desencertada actuació que perjudica notablement els interessos del Sabadell. Una traveta del sevillista Barragán que tothom veu menys l'àrbitre, desencadena l'expulsió d'en Llumà per les seves protestes després que agafant l'àrbitre li digués: "En Sabadell lo quisiera ver".

"Kinké" que abans de l'incident havia marcat de penal, marca ara de cap el quart gol. Poc després Herminio, "Kinké" novament de penal i algun gol més, deixen el marcador en el set a un definitiu. El Sabadell frustrat per l'arbitratge no fa cap canvi, malgrat que Tena lll es va lesionar, ocupant el seu lloc el mateix defensa Montané.

La premsa local va dir després que dubtaven veure novament al Sabadell per Sevilla, a causa dels desaires dels jugadors al públic.

Local
Eduardo Avilés
Herminio Martínez
José Sedeño
Francisco Barragán
Gabriel Ruiz
Antonio Rey
Antonio Escobar
Eduardo León
Enrique Gómez "Spencer"
Joan Armet "Kinké"
Antonio Cabeza
Suplents
"Petit" Brand
Entrenador
Arturo Ostos
Crònica
2'

Magí Desveus

¿?

Eduardo León

¿?

Desconegut Rival

¿?

Joan Armet "Kinké"

¿?

Joan Armet "Kinké"

¿?

Joan Llumà

¿?

Herminio Martínez

¿?

Antonio Escobar

¿?

Joan Armet "Kinké"

¿?

Desconegut Rival

Últims partits
Amistós | 24-12-1922 15:00
Sevilla FC

1-1

CE Sabadell
Efemèrides