Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 1 | 10-10-1926 15:15

Villena
Estadi
Carrer Galileo
Resum

El primer partit de campionat comença amb una mica de retard. De seguida el Sants porta perill a la porteria del Sabadell, on la defensa dóna mostres de molta inseguretat. Als cinc minuts Besolí fa el primer gol de la tarda. El Sabadell sembla que vol revifar amb tímides arribades a la porta d'Andreu, però cada vegada que té la pilota el Sants, el perill és constant. Feliu marca de cap el segon, essent també protagonista al tercer gol. Rini en plena davallada del Sabadell marca el quart. Encara va empitjorar la cosa, ja que uns minuts abans del descans Tena ll és entrat a destemps i es lesiona havent de deixar el terreny de joc. La falta llençada per Bertran significa el primer gol del Sabadell, que als quatre minuts de la represa, faria el segon amb un jugador menys. Poc després el Sants establiria el cinc a dos i el partit decauria en interès.