Informació
Nom Moha Ezzarfani, Mohamed Ezzarfani
Naixement Nador (Marroc) 15-11-1997
Defunció
Demarcació Davanter
Temporades 1
Biografia

Nascut a Nador (Marroc) creix a Martorell on comença a jugar al futbol en la seva etapa formativa a equips com CF Martorell, FP Hermes y CF Damm a la seva etapa juvenil. La temporada 2016-17 fitxa pel CF Badalona de 2ªB. Amb 19 anys disposa de força minuts (1435) participant a 26 partits amb dos gols. La bona temporada no passa desapercebuda pel FC Barcelona que el fitxa la temporada següent, però per una problemàtica de fitxes l'acaba cedint a l'Hèrcules d'Alacant. Allà continua creixent amb registres similars de partits i minuts però incrementant els gols a cinc.

La temporada 2018-19 es desvincula del FC Barcelona sense arribar a jugar i fitxa pel conjunt perico de la 2ªB. La primera temporada fa 8 gols en 31 partits i la segona (escurçada per la pandèmia), en fa 13 gols en 25 partits, fet que li val per fer el salt a la categoria de plata, essent cedit per l'Espanyol al CD Mirandes. A Miranda d'Ebre el rendiment baixa significativament perdent inclús la titularitat. Acabada la temporada rescindeix contracte amb l'Espanyol per fitxar pel Centre D'Esports.

Sense cap mena de dubte, els esforços del club en portar un jugador diferencial i jove a la nova 1ª RFEF, confirma que el projecte 2021-22 es ambiciós, però no passa gaire temps per veure que Moha no acaba de trobar el lloc. Tot i la gran qualitat, només triga dos partits a perdre una titularitat i a poc a poc les diferències es fan visibles, fet que no ajuda a la seva integració al grup. Tant amb Antonio Hidalgo com amb Pedro Munitis només acaba participant (quan ho fa) als darrers minuts de partit.

Data Competició Local Resultat Visitant