Informació
Nom Julio Gonzalvo I, Julio Gonzalvo Falcón
Naixement Gelsa (Zaragoza) 11-04-1917
Defunció Barcelona (Barcelona) 20-07-2003
Demarcació Davanter
Temporades 2
Biografia

1 Copa del Generalíssim (ara Copa del Rei) Real Zaragoza 1939-40
1 Copa d'or d'Argentina (ara Supercopa d'Espanya) FC Barcelona 1945-46
1 Copa del Mediterrani amb CE Sabadell 1944

Julio Gonzalvo és un dels tres germans Gonzalvo que han format una de les majors sagues de futbolistes de la història del futbol català. Va coincidir al Sabadell amb el seu germà Josep. Comença jugant a l'equip de la seva ciutat el Mollet, per després passar a l'Europa als anys 30. Acabada la Guerra Civil l'Espanyol es fa amb els seus serveis, marxant després al Real Zaragoza amb qui debuta a Primera Divisió. Amb el descens del Zaragoza a segona divisió fitxa pel CE Sabadell que acaba de pujar a primera.

Unes setmanes abans de l'inici del campionat de Lliga 1943/1944 s'anuncia el seu fixatge. Julio és mostra com un jugador versàtil ocupant diferents llocs a la davantera, jugant de davanter centre o davanter per l'interior, essent la posició de davanter interior esquerra la més utilitzada. Aquesta primera temporada guanya la Copa del Mediterrani. 

La temporada 1944/1945 Gonzalvo comença jugant a mig camp per l'esquerra com a una mostra més de la seva versatilitat, fins que la lesió de Del Pino el fa agafar la responsabilitat com a davanter centre sense poder evitar el descens a segona divisió. Com anècdota dir que es va esborrar del partit davant el FC Barcelona per tal de no enfrontar-se al seu germà, que en teoria no s'havia d'alinear a la Creu Alta, tal com va fer Gonzalvo l  (Sabadell) a la Copa del Mediterrani.

En acabar la temporada juga al FC Barcelona, on malgrat que té una presència testimonial durant les dues temporades que hi juga, guanya la Copa or d'Argentina. S'acaba retirant bastant jove, abans dels trenta anys. 

Èxits amb el CE Sabadell:
1943-44 Campió Copa Mediterrani

Data Competició Local Resultat Visitant