Informació
Nom Mario García, Mario García Jimenez
Naixement Barcelona (Barcelona) 05-03-1923
Defunció Barcelona 18-01-1992
Demarcació Davanter
Temporades 3
Biografia

1 vegada internacional amb Catalunya
1 Campionat Lliga 2ª divisió amb CE Sabadell 1945-46

Davanter exterior esquerra, Mario comença a destacar als inicis dels anys 40 a l'amateur del FC Barcelona, malgrat que acaba jugant al Badalona, d'on arriba procedent al CE Sabadell l'agost de 1945. A la seva primera temporada al club, aconsegueix la titularitat proclamant-se campió de Lliga de segona divisió i el retorn a la màxima categoria del futbol nacional. La temporada 1946-47 Mario gaudeix de minuts sota les ordres de Sangüesa, en una temporada on el club assoleix la cinquena posició. La darrera temporada de Marios ñes la 1947-48, essent titular i marcant cinc gols a la lliga que serveixen per mantenir la categoria. 

Després del seu pas pel club Gaju comença la temporada 1948-49 retornant al Badalona, però l'acaba a primera divisió amb el Valladolid. Sense gaudir d'oportunitats fitxa la temporada següent per l'Espanyol on també té una presència testimonial. Les dues següents temporades les juga amb el Mallorca i el Melilla a segona divisió, equips amb els qui si disposa de continuïtat.

Finalment torna a Catalunya on encara defensa les samarretes del CE Europa, UE Sants i Hospitalet. Va arribar a debutar amb la selecció catalana.

Èxits amb el CE Sabadell:
1945-46 Campionat Lliga 2ª divisió i ascens

Data Competició Local Resultat Visitant