2-4

RCD Espanyol
Desconegut
Creu Alta

La directiva del Sabadell aconseguí portar l'Espanyol de l'internacional Zamora per la inauguració de la nova temporada. Molta concurrència per veure aquest partit que feia rememorar temps passat. El Sabadell es presentava amb un equip jove i tot el diferencial de qualitat d'un equip conjuntat com l'Espanyol, aquest no ho va tenir fàcil.

Bertrán al cap de setze minuts va fer un gol, marca de la casa, enviant una falta al fons de la xarxa, encara que sota pals estigués el gran Zamora. Poc abans del descans un corner llençat per Parera s'enverina tocant primer el pal, el refús de Colea segons l'àrbitre és quan la pilota ha travessat la línia, arribant al descans amb empat a un.

A la represa l'Espanyol fa quatre canvis donant oxigen al seu equip. Poc després el mateix Parera marcà un nou gol per als seus, que fou neutralitzat per un altre de Pérez, restablint un nou empat a dos gols. Corria el minut setanta de partit quan va arribar la jugada clau en lesionar-se Gràcia, havent aquest d'esser substituït per Sallés. L'Espanyol va sentenciar el patit amb gols de Broto i Pinyol.