Campionat Catalunya 2ª categoria | Jornada 10 | 24-11-1929 14:45

Peris
Estadi
Creu Alta
Resum

El Sabadell es jugava mig campionat en aquest partit, ja que de guanyar-lo només li serà necessari treure un empat a casa del Manresa (segons) en els quaranta-cinc minuts que resten per disputar i que s'iniciarà amb 0-1 favorable al Sabadell. Per aquest motiu, no van donar opcions als Alumnes Obrers, imposant el seu joc des del primer moment.

Així i tot al primer minut Torres avançava als visitants. Al cap de quinze minuts ja amb domini absolut dels locals, Pérez empataria en rematar una centrada de Bertran. Ja als deu minuts de la represa, seria Morral qui novament assistit per Bertràn faria el segon. Poc després, tercera assistència de Bertran perquè Sala de cap fes el tercer, davant l'alegria d'un públic que omplia la Creu Alta. Gràcia va ser el millor del partit.