1ª Divisió | Jornada 1 | 04-09-1965 21:00
Real Madrid

1-0

Manuel Cerezuela Ruiz
Santiago Bernabéu

Després de dos ascensos consecutius, de tercera a segona i de segona a primera, el Sabadell tornava a primera, categoria que havia perdut la temporada 1948/1949. El calendari, va fer que el primer partit de la recent estrenada categoria, fos al camp del Real Madrid, vigent campió. El partit es va disputar a les nou de la nit, un horari gens habitual, amb mitja entrada a Chamartin. El Sabadell va fer un bon partit perdent tan sols per 1 a 0 amb un gol de Pirri al minut sis de la segona part,. Al final el Real Madrid va patir pel resultat, però De Felipe i Zoco van estar encertats en defensa. Cert que el Sabadell va fer un joc molt defensiu i en aquest sentit cal destacar al polivalent Muñoz, que entre altres coses va anular a l'extrem Gento. També el porter Martinez va fer aturades de mèrit, ben escoltat per el central Sertucha. El Sabadell va donar la cara en tot moment.