RCD Espanyol

2-1

Adolfo Bueno Perales
Sarrià

Bona entrada de públic a Sarria, el Sabadell va canviar els seus quadres blanc i blaus, per el de vermell i blanc, per coincidència de colors amb l’espanyol. Partit de tu a tu, el penalty assenyalat a favor del espanyol al minut 32 ,1 a 0, va ser contrarestat per Noya, establint el empat 1 a 1 al minut 44. Amas al minut 72 va fer el 2 a 1. I al minut 88 Navarro al reclamar amb insistència un penalty no pitat per el àrbitre va ser expulsat. El fet de que Pedreño es lesiones al minut 1, podríem dir que va fer que el Sabadell jugues el partit amb 10 homes. Amas per l’equip perico i Noya per els arlequinats van ser els millors del partit. En l’equip de Sarria, tenia en plantilla al  famós Di Stefano que tot i tenir 39 anys , encara va jugar de titular 23 dels 30 partits que consta la lliga. Però en aquest partit no va estar disponible.