Valencia CF

0-1

Desconegut
Mestalla

El Sabadell va plantejar un partit a la defensiva, sent el equip valencià el clar dominador del joc. Aixi al minut 12 Guillot avança per l’extrem esquerra i quan l’intercepta Muñoz es deixa caure al àrea, I l’àrbitre va assenyalar penalty. Inclús el públic local no s’ho creia. El xut de Sanchez Lage el va desviar el porter Benegas. Al minut 17 una falta prop de l’àrea de Ñito, es executada per Mauri, que cedeix la pilota a Vall perquè afuselli la porteria contraria. 0 a 1 al marcador. Al segon temps el Valencia sortia amb un home menys per la lesió de Videgany, que es va reincorporar 15 minuts després. I el jugador arlequinat Muñoz va jugar tota la segona part amb el braç en cabestrell. Al minut 20 en ple domini del equip local, el jugador Sanchez Lage va fer un gol, que l’àrbitre va anular al moment per fora de joc. A dos minuts del final un xut de Roberto al travesser i punt i final. Amb aquests dos punts el Sabadell deixa les posicions de descens directe.