2-1

Córdoba CF (1954)
Desconegut
Creu Alta

El Sabadell, va fer un partit de lluita constant, i intentant de arribar a la porteria de Garcia, quan mes perill era quan les jugades arribaven per els extrems Vall i Camps. Minut 28 corner que executà Camps i Noya remata de cap , espectacular gol. El segon gol el del 2 a 1 va ser un corner també llençat per Camps i en aquesta ocasió qui va rematar de cap va ser Mauri, això era al minut 72, prèviament Juanin havia posat l’empat a un al minut 61. Cal destacar que el Cordoba va jugar la segona part amb 10 homes, ja que Jara es va quedar al vestidor per un fort cop al cap rebut del porter Benegas. I Noya va jugar lesionat. El Sabadell continua en posició de promoció per la permanència però a dos punts del descens directe.