3-4

Elche CF
Desconegut
Creu Alta

La tarda a la Creu Alta es presentava altament compromesa amb la visita del equip revelació (juntament amb el Pontevedra) de la competició. Minut 4, Romero passa a Casco que sol davant Benegas , marca el 0 a 1. Dos minuts després reacció arlequinada, pase en profunditat a Camps que dribla a Verdu i el seu xut creuat bat a Pazos ; empat a un. Minut 21 altre vegada Romero que fa un pase a Lezcano i aquest fa el 1 a 2 en el marcador. Minut 34 el golejador Vava, es desfà de Sertucha i Pedreño i aconsegueix el 1 a 3. A la segona part el Sabadell va sortir disposat a cap girar el marcador,als 5 minuts un xut al pal de Mauri, i després dos remats consecutius de Noya. Pero al minut 30 gerro de aigua freda per els vallesans, Vava  combina amb Romero i Casco, empalma un xut de volea i posa el 1 a 4. Dos minuts després Vall col·loca el 2-4 al marcador, i a la jugada següent un centro de Mauri es rematat per Sabino fent el 3-4 definitiu. Set gols a la Creu Alta de resultat negatiu per els arlequinats que entren en lloc de promoció de descens.