3-2

CD Málaga
José María Ortiz de Mendibil Monasterio
Creu Alta

Partit emocionant a la Creu Alta. El Sabadell va sortir amb força i al minut 4 , un corner tret amb la habitual maestria per Camps, Morollon fa una finta deixant passar la pilota i Mauri de potent xut marca el 1 a 0. Dos minuts després es lesiona Muñoz, passant aquest a ocupar el lloc de extrem i Camps al lateral ; el amor propi dels arlequinat era evident i mes la de Muñoz. I una mica abans del descans un potent xut de Vidal II va posar el 2 a 0 al marcador, els aplaudiments del públic estaven mes que justificats un gran gol. Al segon temps uns primers 15 minuts fatídics, dos minuts de joc Arque fa falta a Aragon quasi tocant el banderí de corner, aquest treu rapit amb la defensa vallesana descol·locada i Otiñano fa el 1 a 2. Minut 13 una altre falta de Arque a Aragon, la treu Garay i Pepillo remata de cap, 2 a 2 . Els arlequinats lluitaven amb desesperació en busca de la Victoria i quan passava un minut del temps reglamentari, Arque des de el mig de camp llença una pilotada endavant i Vall i el porter Juanito xoquen i no se sap com la pilota va entrar a la porteria. La pilota va entrar tan lentament que crec que va ser el públic amb el seu alè, qui la va fer entrar. Les assistències de la Creu Roja, van endur-se al jugador Vall cap els vestidors per el fort cop rebut. Dramàtic resultat que deixa amb molta incertesa per la ultima jornada els dos llocs de descens i els dos de promoció, fins a buit equips implicats.