Athletic Club

3-0

Desconegut
San Mamés

Partit de molta transcendència a San Mames, de ell depenia la continuïtat del Sabadell de Pasieguito a primera divisió. El sistema de joc empleat per el Sabadell va ser un 4-3-3 en lloc del 3-2-5, habitual. Izaola i Zorriqueta com a capitans van dipositar un rams de flors al monument de pichichi. Als 23 minuts xut de Argoitia que passa per sota les cames de Benegas.1 a 0. Els arlequinat tot buscant l’empat van fer jugades de mèrit, però els xuts de Vidal II i de Camps tenien resposta amb un gran porter com es Iribar. Als nou minuts de la segona part una internada de Vall, es aturada per Iribar llançant-se  als peus del davanter. Al minut 17 Senarriaga el defensa basc avança sense que ningú li surti al pas, i el seu xut fa un estrany y Benegas no intercepta la pilota 2 a 0. Minut 25 una internada de Lavin, amb centro perquè Arieta II marqui de cap. 3 a 0. Amb els resultats de aquesta jornada el Sabadell  s’ha lliurat del descens automàtic, al produir-se un triple empat a 23 punts entre Sabadell, Mallorca i Betis, sent els últims dos qui per goal- average baixen a segona divisió.