3-0

RC Deportivo La Coruña
Desconegut
Creu Alta

Ple a la Creu Alta, amb l’al·licient de veure al cuer de la classificació amb 0 punts. Asisitencia del governador civil Don Tomas Garicano Goñi i del vicepresident del comitè olímpic espanyol Don Juan Antonio Samaranch. Ja al minut 5 primer gol, la jugada la inicia Marti, que envia en profunditat a Vall, i aquest cedeix a Portoles que de xut creuat marca. Quatre minut després un xut de Noya es desviat a corner per el porter Vicente Train. Al minut 37 un corner executat per Suco es rematat per Manolete, posant la pilota dins la xarxa, però el gol es invalidat per falta al porter Martinez. I fins el final de la primera part tres rematades de Vall, Palau i Noya, aturades per Vicente Train. Al quart d’hora de la segona part Noya dribla a Gatell, el seu xut es rebutjat per el porter, el propi Noya torna a rematar i Dominguez salva el gol a la mateixa línia de gol, el rebiug es aprofitat per Palau per posar el 2 a 0. Minut 22 s’encenen els focus , per jugar amb llum artificial. Varies opurtinitats mes de Portoles, Vall i Noya, i Palau al minut 88 estableix el 3 a 0 definitiu.