Granada CF

2-0

Desconegut
Los Cármenes

El partit de Los Carmenes ha acabat amb una laboriosa victòria local, davant un Sabadell lluitador però ineficaç de cara a porteria. El porter Manolin nomes ha tingut que intervindre dues vegades en tota la primera part., un xut de Vall i un de Sertucha des de lluny. El primer temps amb lleuger domini dels andalusos , es van trobar amb un porter Echevarria ,segur sota pals. A la segona part als dos minuts de joc, gran jugada de Lara amb passada final a Vicente que marca el 1 a 0. Minut 57 jugada de Vicente, que passa la pilota a Flores i el xut d’aquest es rebutjat per Echevarria, i Miguel molt oportú marca el 2 a 0. A 4 minuts del final en un xoc el porter Manolin es lesiona amb luxació de espatlla, sent traslladat al hospital. El porter suplent Pancho debuta amb el Granada.