3-2

Real Zaragoza
Desconegut
Creu Alta

Partit incert a la Creu Alta per les variants produïdes al marcador. 7 corners a favor del Sabadell per dos del Zaragoza. Minut 12 rematada de Palau i bona intervenció del porter Yarza. Al minut 30 un corner tret per el especialista Camps, es desviada per un defensor amb la ma , a la mateixa línia de gol, la jugada es rapida i segueix amb el remat de Vidal II al travesser; l’àrbitre no va sancionar les mans . Minut 42 jugada de Marañon per l’esquerra amb passada a Vall i el seu xut es cola entre les cames dels defenses i entra a la porteria es el 1 a 0. A un minut del final de la primera part una centrada de Villa, es rebutjada per el defensa Romero a la pròpia porteria, empat a 1 i descans. Nomes comença la segona part es produeix la lesió del àrbitre Gardeazabal, un xut fort de Torrent impacta al seu nas, te que se ates al terreny de joc i després als vestidors per el Dr. Altisench; mes de 10 minuts el joc interromput per la hemorràgia interna i externa nasal del àrbitre. Al minut 13 Lapetra treu una falta que Canario remata de cap davant la sortida en fals de Martinez, 1 a 2 al marcador. Minut 24 fan caure Noya dins l’àrea quan estava en immillorables condicions per marcar; el penalty el llença l’especialista Torrent i marca el gol de l’empat. I 4 minuts després una internada de Vall per la dreta, que centre a Palau i aquest fa el 3 a 2 definitiu. El entrenador del Zaragoza Daucick va considerar just el penalty en contra i res a dir de l’arbitratge. Pasieguito va dir que al descans els jugadors van donar ànims a Romero per el gol fet en pròpia porta i que s’havia guanyat a un dels millors equips de la Lliga.