5-2

Hércules CF
Desconegut
Creu Alta

Espectacular inici de la primera volta, a la Creu Alta, on es van veure 7 gols, fet gens habitual. Al minut 4 arribà el primer gol obra de Vall a pase de Palau. Al minut 10 jugada de Marañon, desdoblant a Isidro per banda dreta, fa un pase a Noya, aquest fa el pase de la mort i es Vidal II qui venint amb força fa el segon gol. Benegas el porter visitant que la temporada passada era arlequinat res podia fer amb el vendaval dels vallesans. Minut 21 Palau es derivat dins l’àrea, infracció no assenyalada. Minut 37 mans del defensa Miche dins àrea, tampoc assenyalat per l’àrbitre. Ja en el segon temps al 12 minuts de joc Palau a pase de Vidal II fa el terç gol i dos minuts després gran jugada de Noya que cedeix a Camps i amb un xut a mitja alçada fa el quart gol. Minut 23 excel·lent jugada de Vall que envia la pilota a Palau en possible fora de joc i fa el cinquè gol. Dos minuts després Antoniet el davanter mes perillós del Hercules junt amb Ramon, col·loca el 5 a 1 al marcador. I una combinació de tots dos jugadors a dos minuts del final fa que Antoniet marqui el 5 a 2 definitiu. Pasieguito va comentar al final del partit, que el resultat hagués pogut ser mes ampli, si s’hagessin xiulat alguns dels penaltys comesos . Per altra costat el entrenador visitant el sr. Vicente Dauder, va comentar que el Sabadell havia tingut en el públic al seu jugador numero 12, i com anècdota va indicar la jugada en que Noya fa fer un fallo estrepitós i el públic en lloc de esbroncar-lo , li va proporcionar uns aplaudiments en senyal de suport i ànims.