1-1

UD Las Palmas
Desconegut
Creu Alta

Un bon partit el vist a la Creu Alta, amb 22 jugadors fent un desgast i coratge tremend. El Sabadell va crear suficients jugades de gol com per guanyar el partit , per els canaris es van defensar amb ordre i sent el porter Oregui la figura del partit. Era un atac i gol constant fins que al minut 42 una jugada de Noya acaba en corner. El treu Camps i el petit Vall fa la rematada de cap. Gol 1 a 0. La segona part continua amb la mateixa tònica que la primera però al minut 68 un contracop del equip canari acaba amb un xut afortunat de Niz que aconsegueix el empat a un gol. El entrenador Pasieguito es lamentava de la ocasió perduda de aconseguir els dos punts. El entrenador canari Juan Ochoa va dir que al igual que en el estadi insular el Sabadell havia merescut guanyar, per ocasions realitzades.