RCD Espanyol

4-1

Desconegut
Sarrià

Partit jugat el Dilluns de Pasqua a la nit. L’arbitre el sr. Cerezuela que ha xiulat tan sols 5 partits en tot el campionat, tres han sigut al Sabadell i com a visitant. No va influir en el resultat. Minut 17 primer gol del Espanyol, gran jugada de Miralles, que Amas resolt al àrea amb el gol. 1 a 0. Minut 25 jugada de Re i Marcial de remat ras fa el 2 a 0. Minut 29 Rodilla fa un remat de cap que es converteix en el 3 a 0. Minut 40 un xut de falta tret per Camps situa el marcador en un 3 a 1 . Amb aquest resultat s’arribà al descans. Minut 53 un xut llunya de Juan Manuel es el 4 a 1. Resultat que seria definitiu. Gran partit de Marcial que amb el numero 4 a l’esquena va ser el gran director del joc espanyolista. La davantera del espanyol denominada “los 5 delfines” en aquesta ocasió varen ser sis. Amas-Marcial-Re-Rodilla-Jose Maria i Miralles. Pasieguito va dir que l’espanyol venia de perdre 5 a 1 al camp del Atletico de Madrid. I que avui el Sabadell havia pagat els plats trencats.